logo Mai Utstilling:
Ann Helen Nyhus


 Utstillingen med Anne Helen Nyhus på NesoddHuset i mai
Lørdag 4. mai kl. 12 åpner NesoddHuset ny utstilling med Ann Helen Nyhus som Månedens Kunstner. Dette er Ann Helens første utstilling som hun kaller "NY REISE", og hun viser her sitt mangfold med fargesterke malerier, frodige smykker og vakre heklede plagg.

Selv sier hun om utstillingen: "Reisen startet for 3 år og 9 mnd. siden, da jeg endelig fant muligheten til å slutte å drikke ... og jeg fikk brystkreft. Jeg har alltid hatt en skapende side, men jeg isolerte meg mer og mer de siste årene inntil jeg klarte å slutte. Mitt livreddende verktøy fikk jeg av fostermor da jeg var 9 år, og det var en heklenål. Siden har jeg vært kreativ og det har kommet godt med både i skole og jobbsammenheng. Jeg gikk på ett lite malekurs for mange år siden, men livet kom i veien... så jeg malte kun et par år før jeg igjen måtte gjøre det jeg måtte gjøre for å overleve. For det er det jeg har gjort i alle år... overlevd.

Men nå er det en ny reise... en reise i livet. Og fargene kom mer og mer til meg, og Pippikrafta som jeg kaller den, kom også mer og mer sammen med fargene. Så nå, i stedet for å isolerer meg og skamme meg, har jeg fått muligheten til å stille ut livet mitt. Min nye reise der håp, stolthet og glede er de største ingrediensene.

Takknemligheten er stor for at NesoddHuset på Fagerstrand inviterte meg og fargene inn til en utstilling den 4. mai, der min nye reise kommer til uttrykk gjennom bilder og smykker ... fra sommerfugler til høyreiste hus."

Velkommen innom!

  NesoddHuset
Myklerudveien 5
1454 Fagerstrand
Åpningstider:
tirsdag - fredag kl. 11 til 17
lørdag kl. 11 til 16
Søndag og mandag: Stengt
Telefon: 979 76 652
E-post: nesoddhuset@gmail.com